X-tremer Android TV Box е компактно set-top устройство, което веднага след свързването към телевизора чрез HDMI или стандартни аудио-видео RCA кабели го превръща в smart телевизор. Това означава, че имате пълен интернет достъп, включително до Google play, YouTube, Skype, Full HD плеър и хиляди игри, налични за платформата Android. Към кутийката можете да свържете две външни USB устройства (вкл. мишка, клавиатура, флашка или твърд диск), както и да пъхнете директно SD картата от камерата, за да го превърнете в универсален мултимедиен плеър. Освен отличната и достъпна IPTV услуга продуктът дава възможност на Android устройства да работят директно на голям екран.


TV BOX X96 mini

За цялото това многообразие от възможности се грижи Amlogic S905W (4-ри ядрен 64-bit ARM Cortex-A53 up to 2GHz Penta-core ARM Mali-450 процесор, подкрепен от 1 GB RAM и 8 GB флаш памет. Операционната система е Android 7.1.2 Доста полезна е поддръжката на DLNA и Miracast, които позволяват безжично свързване на мобилни устройства и плеъри.

Управлението на X96 mini Android TV Box е поверено на мултифункционално дистанционно, което може да играе ролята и на мишка. Свикването с него изисква известно време, но в крайна сметка то се оказва достатъчно за пълноценна работа с продукта. Свързването на външна мишка (безжична) е препоръчително, защото ще ви спести много време и нерви.

СЕГА ТЕЛЕВИЗОРЪТ Е В ТВОЯ ДЖОБ
Интернет телевизия за мобилни устройства с iOS и Android

Da Player, е безплатно приложение за гледане на телевизия на мобилни устройства през интернет от всяка една точка по света. Името на приложението е Da Player и е достъпно за сваляне от Google Play Store или Apple Store. В приложението се добавя листа с канали на избран от вас доставчик на тв съдържание . Приложението работи стабилно дори при мобилна връзка и позволява гледане на телевизия навсякъде по света, ако сте свързани към интернет, в приложението има изскачащи реклами. Заплащането на услугата стават директно към оператора чиято листа с канали използвате.


App Store